Published On: mie, Noi 28th, 2012

Brailenii sunt hotarati, pe 9 decembrie vor merge la vot

Share This
Tags

* Pentru ca luna viitoare brailenii au ocazia sa aleaga deputatii si senatorii care sa ii reprzinte in Parlament, in data de 9 decembrie acestia vor iesi cu mic cu mare sa isi exprime votul *

Chiar mai sunt inca doua saptamani de campanie electorala, in care candidatii pentru Senat si Camera Deputatilor au ocazia sa atraga cat mai multi oameni de partea lor, brailenii sunt hotarati. Pe 9 decembrie vor merge sa isi exprime votul, convinsi ca vor putea schimba ceva.

“Trebuie sa mergem sa votam daca vrem sa schimbam ceva. Majoritatea candidatilor sunt tineri si trebuie sa le dam sansa de a demonstra ca pot sa faca ceva pentru binele orasului nostru”, a declarat Floarea Negoita, o braileanca de 67 de ani.

“Criza aceasta financiara ne-a afectat pe toti. Ne-au fost micsorate pensile, s-au redus salariile bugetarilor, dar acum situatia a revenit la normal. Tocmai de aceea daca vrem ca sirul acesta de normalizare sa continue, trebuie sa iesim cu totii la vot si sa-i alegem pe cei care merita sa ne reprezinte”, a declarat o pensionara din Braila. Cetatenii sunt de parere ca toata lumea ar trebui sa mearga sa voteze daca intr-adevar isi doresc o schimbare si cel mai important, un viitor pentru tineri.

“Votul este singura noastra arma. Daca ne dorim cu adevarat un viitor pentru tineret, un viitor mai bun decat cel pe care l-am avut noi, trebuie sa mergem la vot. Aud mereu expresii de genul <iar a iesit nu stiu ce candidat, cand era mai bine daca iesea altul>. Pentru asta, vina o purtam noi, alegatorii, care nu ne dam silinta sa iesim din casa, pentru a pune stampila pe buletinul de vot”, a spus mama unui student. Indiferent de preferinta politica, o mare parte din electoratul brailean stie exact pe cine trebuie sa voteze. Exista insa si oameni nehotarati, care fie nu mai au incredere in niciun partid politic, fie nu s-au hotarat inca cine merita votul lor.

“Eu nu stiu daca o sa merg la vot, pentru ca nu m-au impresionat cu nimic pana acum candidatii. Astept pana in ultimul moment si daca o sa ma incante vreunul dintre ei cu proiectele pe care le au o sa-i pun stampila pe buletinul de vot, dar mai am la dispozitie inca doua saptamani sa ma hotarasc”, a declarat Ionut Mardare, un student brailean.

Pana cand oamenii vor merge sa isi exprime votul mai sunt doua saptamani, timp in care candidatii isi pot etala “artileria” din dotare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-