Published On: mar, Noi 27th, 2012

Brailenii, in numar din ce in ce mai mare la teatru!

Share This
Tags

Festivalul de Teatru European la Braila, a deschis Stagiunea Teatrului 2012-2013, bucurandu-se de un numar mare de spectatori

In perioada 7-13 octombrie, la Teatrul “Maria Filotti” din orasul nostru, a avut loc Festivalul de Teatru European “Zile si Nopti”, in cadrul caruia s-au desfasurat doua premieri: piesa Sandros de Katalin Thuroczy, regia Sorin Militaru si piesa Cheec to Cheec de Jonas Gardell,  regia Alexandra I. Popescu, debut. In toata aceasta perioada publicul brailean a fost prezent in numar mare la reprezentatiile oferite de teatru.

“Aproxaimativ 2677 de spectatori au fost prezenti la teatru de cand s-a deschis stagiunea 2012-2013 si un numar de 1474 de bilete au fost vandute din 13 octombrie, data inchiderii Festivalului European pana in prezent, publicul numeros fiind format din toate categoriile de varsta, inclusiv grupuri organizate din scolile si liceele din Braila”, ne-a declarat Rodica Antonescu, director PR al Teatrului “Maria Filotti”. In prezent Teatrul are in desfasurare ca proiect pentru publicul brailean, piesa Papagalita si curcanul de Robert Thomas in regia lui Radu Nichifor, urmand ca de Zilele Brailei sa se implice in manifestari organizate impreuna cu Consiliul Local Brailean.

Comentarii

comentariu

About the Author

-