Published On: mie, Noi 7th, 2012

Brailenii asteapa alegerile parlamentare pentru schimbarea buletinelor

Share This
Tags

* Ghiseele de la evidenta populatiei braila sunt luate cu asalt de brailenii carora le vor expira actele de identitate in preajma alegerilor parlamentare *

Ca de fiecare data, in preajma alegerilor locale sau parlamentare, brailenii dau buzna la ghiseele de la Serviciul Public Comunitar Local  de Evidenta a Persoanelor (SPCLEP) Braila pentru a-si schimba actele de identitate.

Potrivit sefului SPCLEP Braila, comisar sef de politie Mirela Iolanda Cruceanu, este posibil ca in perioada alegerilor parlamentare, programul angajatilor de la SPCLEP Braila sa fie unul intensiv.

“In acest moment, nu stim cu exactitate care va fi programul in perioada alegerilor. Este posibil sa lucram zilnic, inclusiv sambata si duminica, dar nu ni s-a comunicat nimic in legatura cu modificarea programului. Sunt cazuri in care unor cetateni le expira buletinele in perioada alegerilor, fie se casatoresc, le pierd. In mod normal, noi suntem in activitate permanenta si vom acorda sprijin celor care au nevoie de cartile de identitate, pentru a se prezenta la vot. In perioada dinaintea alegerilor parlamentare, asa cum s-a intamplat si la alegerile locale, la ghisee se aglomereaza pentru ca s-a instalat, in randul populatiei, o oarecare conceptie. In sensul ca, procedura de eliberare a buletinelor este mai rapida. Este adevarat acest lucru pentru ca suntem obligati prin lege sa le emitem pana in ziua alegerilor. Termenul legal de eliberare este de 30 zile, plus 15, dar noi rezolvam emiterea actelor in termen de 7 zile, plus 10”, a declarat comisar sef de politie Mirela Iolanda Cruceanu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-