Published On: Soare, Noi 11th, 2012

Autoaccidentari pe drumuri judetene, doi barbati s-au autoaccidentat in acest weekend

Share This
Tags

* Conducatorii celor doua vehicule s-au ales cu rani grave in urma impactului. unul dintre ei se afla sub influenta bauturilor alcoolice *

In timp ce isi conducea autoturismul pe DJ 221, in afara localitatii Gavani, comuna Gemenele un brailean de 23 de ani a pierdut controlul asupra masinii pe care o conducea si s-a izbit frontal de un copac aflat pe marginea drumului. Acesta se afla singur in autoturism. In urma impactului a fost grav ranit si a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta unde a ramas internat. Brabatul nu consumase bauturi alcoolice. In cauza a fost intocmit un dosar de cercetare penala.

Manat de curajul pe care alcoolul i l-a oferit, un barbat de 55 de ani s-a urcat pe moped. In timp ce conducea pe DJ 211C, dinspre localitatea Ciocile spre localitatea Chicinetu a pierdut controlul vehiculului. O curba la dreapta i-a pus probleme barbatului aflat sub influenta bauturilor alcoolice care a pierdut controlul vehiculului si s-a rasturnat iesind din decor. Vitejia l-a costat scump pe barbat care s-a ales cu rani grave care au necesitat transportul de urgenta la spital unde a ramas internat. Politistii au intocmit dosar penal.

Comentarii

comentariu

About the Author

-