Published On: Soare, Noi 4th, 2012

Au inceput atacurile, Marius Terzea a intrat in vizorul Simonei Draghincescu

Share This
Tags

* Candidatul ARD pe colegiul 5 la camera deputatilor, Marius Terzea, a fost criticat de consilierul local independent, Simona Draghincescu *

Simona Draghincescu l-a atacat dur pe Mariu Terzea, in vazul tuturor, mai precis pe pagina acestuia de Facebook. Mai mult Simona i-a adus garantia candidatului ca nu va obtine nici jumatate din voturile pe care le-au avut la alegerile locale.

“Eu am o mare rugaminte: atunci cand veti obtine dumneavoastra, singur, ca si candidat independent 200 de voturi la vreo alegere nu 20.000 ca mine, abia atunci v-as ruga sa vorbiti, sau sa amintiti despre mine ca o “coincidenta “. Radu Silviu am vazut ca nu a considerat asta. Daca nu stiati, spre surprinderea dumneavoastra, EU, in Colegiul 1, am obtinut la alegerile locale 4300 voturi SINGURA, spre deosebire de dumneavoastra, AVB ul din care ati facut parte, care ati obtinut cca. 2000 TOTI la un loc”, a declarat Simona Draghincescu.

In replica, tanarul candidat s-a aparat declarand ca in 2012, fata de ceilalti ani, echipa ARD este formata din oameni tineri care vor reforma Parlamentul Romaniei.

“Contez pe dumneavoastra si pe cei 20.000 de votanti ai dumneavoastra, pe care nu ii contest, ca ne veti acorda incredere pe 9 decembrie, noua celor de la ARD, care venim in fata brailenilor cu cea mai tanara si dinamica echipa pentru Parlament”, i-a raspuns Marius Terzea, candidatul ARD in Colegiul 5, la Camera Deputatilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-