Published On: vin, Noi 2nd, 2012

Atasatii agricoli vor promova alimentele romanesti in strainatate

Share This
Tags

* Incepand din 2013, tara noastra va avea noua atasati agricoli * Meseria acestora va consta in promovarea produselor alimentare Romanesti, in marile orase ale lumii *

România va avea un numar de noua atasati agricoli, care vor promova alimentele românesti In orasele mari din strainatate. Informatia a fost data publicitatii de catre secretarul de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Achim Irimescu.

Acesta a mentionat ca, in acest moment este nevoie de o incurajare a produselor românesti pe piata externa. De la Inceputul anului 2013 vor exista noua atasati agricoli, care vor avea rolul de a promova produsele agricole românesti In orase mari din lume.

Printre orasele vizate se numara Washington, Madrid, Berlin, Instanbul, Chisinau, Kiev si Beijing. De asemenea, un reprezentant al României va fi trimis In Iordania, pentru a promova alimentele autohtone In tarile arabe.

“Vor fi selectionati doar acei tineri capabili sa promoveze produsele si care sa vorbeasca limbile din tarile In care vor fi trimisi”, a mai spus secretarul de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Achim Irimescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-