Published On: Soare, Noi 11th, 2012

ARD si-a scos candidatii la discursuri, oaspeti de seama la lansarea ARD

Share This
Tags

* Cezar Preda, Sever Voinescu si Theodor Paleologul si-au sustinut candidatii din braila prin discursuri impresionante  *

Seria discursurilor in cadrul lansarii candidatilor ARD a demarat cu prim vicepresedintele PDL, Cezar Preda care a tinut sa-i indemne pe colegii sai braileni sa intre in lupta drepti si sa dovedeasca ca Braila are nevoie de candidati tineri care sa o relanseze.

“Campanie ca asta n-am avut si as vrea sa nu mai avem vreo data. E greu, venim dupa o guvernare grea, venim dupa un moment rar 27 aprilie 2012 am sa tin minte toata viata pentru ca e ziua mea de nastere, atunci le-am dat puterea! Puterea dragii mei nu se da, puterea se ia prin vot. Cand ai dat puterea sa te gandesti ca ai probleme si orice explicatie incerci sa dai este greu. Norocul nostru sta in faptul ca n-a avut aceasta tara pe care o iubim o asemenea echipa de guvernanti proasta, niciodata. Asta e norocul nostru, dar vai de mama tarii noastre. Pentru ca la ceea ce a insemnat criza, la ceea ce au insemnat greutatile lui 2010, 2011 si inceputul lui 2012, am adaugat o incompetenta crasa care de 6 luni a blocat Romania. Sunt la Braila pentru ca trebuia sa fiu astazi la Braila. De ani de zile, aceasta organizatie a PDL si acum a Aliantei Romania Dreapta se chinuie sa dea niste oameni pentru ca brailenii sa nu puna toate oualele intr-un cos. Esenta acestei campanii la Braila este sa convingeti brailenii ca nu trebuiesc puse toate oualele intr-un cos”, a declarat Cezar Preda, prim-vicepresedintele PDL.

Discursul lui Sever Voinescu s-a axat pe cele 6 luni de guvernare USL, perioada in care, democrat-liberalii considera ca Romania a fost blocata din punct de vedere economic.

“O garnitura de oameni inseamna adevar. Noi le oferim viitorul. Ce le ofera Ponta? Ce le ofera Crin Antonescu? Vorbe, iritari, jigniri asta le ofera ei. Noi le oferim viitor si mizati pe faptul ca pana la urma dincolo de toate vorbele si dincolo de toata enervarea pe care mizeaza cei de la USL, oamenii se uita dupa viitor si viitorul e la noi. Inima Brailei sunteti dumneavoastra acum si sunt convins ca veti fi ascultati de braileni acum”, a declarat Sever Voinescu, vicepresedinte PDL.

Presedintele PDL Braila, Alexandru Nazare a tinut sa-si laude echipa din care face parte si mai mult sa le prezinte membrilor si simpatizantilor o alternativa la actuala guvernare.

“Fiecare candidat si am mare incredere in fiecare in parte, imbinam atat experienta cat si tineretea. Sunt oameni care au o cariera care s-au construit pe sine si care au cu ce se prezenta. Nu putem sa spunem acelasi lucru despre candidatii USL. Sper ca ne vom lupta cu adevarat in aceasta campanie electorala care a inceput. Am vazut unii care vor sa redea speranta si altii care vor sa reconstruiasca impreuna. Eu nu inteleg de ce nu au facut-o pana acum. Eu nu pot sa va marturisesc decat ca USL are o singura tinta in Braila: vrea sa va minta, vrea sa va prosteasca si vrea sa va cumpere!”, a declarat candidatul ARD pe Colegiul 2, la Camera Deputatilor, Alexandru Nazare.

Unul din cele mai interesante discursuri a apartinut lui Theodor Paleologu, care a recunoscut ca se afla la Braila pentru a-l sustine pe prietenul sau, Alexandru Nazare.

“Eu contez mai mult pe prostia adversarului decat pe inteligenta mea. Am sa vorbesc despre Alexandru Nazare, sa nu se supere ceilalti candidati, insa eu pentru el mai mult am venit, pentru ca ne cunoastem de multa vreme si vreau sa vorbesc despre increderea pe care o am in el. Dracul PDL-ist nu e asa de negru ca dracul USL-ist”, a declarat Theodor Paleologu.

Fusea Marian Paul, candidatul ARD pe Colegiul 1, la Camera Deputatilor a marturisit ca echipa din care face parte este una dintre cele mai puternice din ultimii zeci de ani fiind increzator intr-o victorie a Aliantei Romania Dreapta in Braila.

“Este un drum cu foarte multe sincope, cu foarte multe urcusuri si coborasuri, un drum cu foarte multe probleme, va asigur ca ne vor face foarte multe probleme, deja au inceput sa ne faca. Si cu autorizatiile pentru bannere si cu multe altele. Vreau sa va spun ca entuziasmul si speranta sunt ultimele lucruri la care ar trebui sa renuntam. Pentru ca va asigur, cu toate acestea dreapta ar trebui sa invinga si va invinge la Braila. Trebuie sa dam acelasi semnal de forta si de putere pe care l-au dat ambasadorii dreptei europene la Bucuresti. Trebuie sa aratam brailenilor ca suntem la fel de puternici si pregatiti. Noua nu ne trebuie 40 de mii de oameni pe stadion ca sa demonstram ceva sau ca sa intram in gratiile unor oameni de la centru. Pentru noi este important ca dumneavoastra sa va duceti acasa, in casele voastre si sa spuneti vecinilor, prietenilor, familiei voastre ca aveti in fata in aceasta seara cea mai puternica echipa pe care a avut-o Braila de acum 20 de ani”, a declarat Fusea Marian Paul.

Un nou candidat, insa un om cu experienta in PDL si in administratie, Daniel Mitrofan a punctat in discursul sau principalele probleme ale comunitatii noastre.

“O spun din experienta mea din administratie, din cei mai bine de 8 ani petrecuti in consiliul local, cand, cu totii stiti ca am lucrat pentru dumneavoastra, pentru cetateni si am reusit cu mai mult succes in mandatul trecut sa ne opunem USL-ului, sa ne opunem proiectelor lor de fraudare si de acaparare a municipiului Braila, cu mai putin succes dupa alegerile locale. Aceasta echipa tanara dar cu experienta, din spatele meu, pot duce mai departe aceasta lupta in Parlament!”, a declarat candidatul ARD pe Colegiul 3 la Camera Deputatilor, Daniel Mitrofan.

Cu toate ca si-a atacat dur contr-candidatul PSD-ist, Marius Terzea a avut un discurs scurt si concret, mentinand: “ Uitati-va la noi, suntem tineri, suntem crescuti cu idei de dreapta si votam drept. Votati din inima pentru inima!”, a declarat candidatul ARD pe Colegiul 5, la Camera Deputatilor, Marius Terzea.

In ceea ce priveste Senatul, Mihail Stefanescu, pesedinte al Partidului Noua Republica si actual membru PDL a declarat: “Am 54 de ani si sunt fiu al Brailei. As vrea sa va supun intrebarii, daca dumneavoastra impreuna cu mine doriti sa stopam risipa. Aceasta risipa care se duce in momentul de fata in Romania. Daca dumneavoastra sunteti de acord ca cel care beneficiaza de o asigurare medicala sa nu mai plateasca din buzunar asistenta medicala, sa nu mai mearga la spital cu medicamente sau alte materiale medicale de acasa. As vrea ca sistemul de invatamant sa nu mai insemne meditatii”.

Candidatul ARD pe Colegiul 1, la Senat Lucian Ivan a lipsit de la lansarea oficiala a candidatilor in Braila, din motive de sanatate.

Comentarii

comentariu

About the Author

-