Published On: joi, Noi 8th, 2012

ARD face bilantul celor 6 luni de guvernare USL “Au promis miere, au oferit fiere”

Share This
Tags

* Masuri ca reducerea tva-ului la alimente, sau cresterea salariului minim pe economie au stat la baza bilantului depus de ard azi, la pefectura judetului braila *

Candidatii ARD la alegerile parlamentare in frunte cu presedintele PDL, Alexandru Nazare au depus azi la Prefectura judetului Braila un material prin care trag la raspundere alianta USL pentru cele 6 luni de guvernare in care nu s-au tinut de promisiuni.

“Astazi Alianta Romania Dreapta a depus la Prefectura un raport, un bilant al guvernarii Ponta, la 6 luni de la preluarea Guvernului. Un bilant structurat pe mai multe paliere care arata foarte clar care au fost minciunile acestora inainte de a prelua guvernarea, ce au facut in aceste 6 luni si care sunt concluziile si repercusiunile acestei guvernari dezastruoase pentru Romania. Toate acestea sunt cuprinse in raport”, a declarat Alexandru Nazare, candidatul ARD pe Colegiul 2 la Camera Deputatilor.

Minciuni si dovezi de incompetenta a premierului Victor Ponta si a guvernarii USL au fost trecute in revista pe rand de catre candidatii ARD.

“Vreau sa va amintesc incercarea si suspendarea presedintelui Traian Basescu a fost un abuz al Guvernului Ponta, inlocuirea Avocatului Poporului a fost un abuz al Guvernului Ponta, inlocuirea presedintilor Senatului si a Camerei Deputatilor, alte abuzuri ale Guvernului Ponta. Practic toate acestea au reprezentat o schema prin care ei au vrut sa-l suspende si sa-l inlocuiasca pe presedintele Traian Basescu, fara ca acesta sa incalce vre-o data constitutia, acest lucru fiind demonstrat si de deciziile Curtii Constitutionale. Alt abuz al Guvernului Ponta a fost faptul ca au diminuat si chiar au incalcat deciziile Curtii Constitutionale”, a declarat Fusea Marian Paul, candidatul ARD pe Colegiul 1, la Camera Deputatilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-