Published On: joi, Noi 1st, 2012

ARD cere USL-ului sa dea un prefect Brailei, Nazare acuza actuala guvernare

Share This
Tags

* PDL considera ca amanarea desemnarii unui prefect pe perioada alegerilor reprezinta lispa de respect, pe care USL o are fata de braileni *

Alexandru Nazare, presedintele PDL a acuzat guvernarea USL de lipsa de respect fata de braileni in cazul numirii prefectului de Braila. Acesta considera ca USL nu ia in serios viata politica actuala, problemele judetului si nici macar pe braileni.

“Este inacceptabil ca timp de o luna, USL nu a fost in stare sa-si desemneze o persoana pentru functia de prefect al judetului Braila. Nu au o persoana competenta, nu sunt in stare sa gaseasca un om care sa conduca destinele acestui judet. Nu reusesc sa inteleg si mi se pare o lipsa de respect fata de braileni din partea USL-ului. O alta masura care nu face altceva decat sa confirme faptul ca Braila este intr-o izolare politica la acest moment, iar USL nu ia in serios regula. In cateva zile va incepe campania electorala si mi se pare extrem de important sa avem un prefect, sa avem o persoana competenta care sa conduca judetul”, a declarat Alexandru Nazare.

Presedintele PDL spera ca actuala guvernare sa se decida asupra unei persoane capabile, pana la oficializarea campaniei electorale, astfel incat sa nu existe suspiciuni de frauda electorala, la nivelul judetului Braila.

Referitor la aceasta problema Daniel Mitrofan, candidatul ARD pe Colegiul 3 la Camera Deputatilor a declarat: “este inadmisibil ca in perioada in care se pregatesc alegerile parlamentare, Braila sa nu aibe cel mai inalt functionar public in functiune. Nu stiu motivul pentru care prefecta Mihaela Marcu a fost demisa. Era tot un om numit de USL. Nu stiu de ce nu gaseste un alt om. Putem suspiciona de aici in colo ca la Braila nu exista niciun om care sa-si asume organizarea alegerilor parlamentare, la nivel administrativ vorbind”.

Mitrofan a adaugat ca se indoieste de faptul ca Braila nu are inalti functionari publici care ar putea ocupa cu usurinta aceasta functie, insa nimeni nu vrea sa se implice intr-o posibila frauda electorala.

Comentarii

comentariu

About the Author

-