Published On: mar, Noi 20th, 2012

Andreea Marin Banica va veni duminica in Braila, filmul Ho Ho Ho 2 – O loterie de familie in premiera duminica la Braila

Share This
Tags

* Echipa filmului “Ho ho ho 2 – o loterie de familie”, care are premiera de gala vineri, va pleca in turneu pentru a se intalni cu fanii in orasele Iasi, bacau si braila *

Dupa premiera de gala, Andreea Marin Banica, Dragos Bucur, Dana Rogoz si micuta Patricia Poslusnic vor veni In Intampinarea fanilor, alaturi de regizorul Jesus Del Cerro, In cinematografele Cinema City din Iasi si Bacau urmand ca duminica sa ajunga la Braila. Ziua de duminica este dedicata exclusiv specatorilor din Braila. Echipa peliculei va fi prezenta in Cinematograful Cinema City Mall la ora 17:00.

In “Ho HoHo 2 – O loterie de familie”, Vlad (Dragos Bucur) este un politist care In timpul liber se deghizeaza In Mos Craciun pentru diferite cauze nobile. Cu ocazia vizitei la casa de copii o cunoaste pe Ema (Patricia Poslusnic), asa ca reactioneaza imediat atunci cand afla ca a disparut si pleaca In cautarea ei.

Ema (Patricia Poslusnic), o fetita satula de viata din orfelinat, are, Intr-o zi, norocul sa gaseasca un bilet de loterie castigator. Tocmai cand Incepea sa creada ca visele pot deveni realitate, afla ca biletul poate fi Incasat doar In decurs de o saptamana si doar de un adult. Cum In Ioana (Andreea Marin Banica), singurul adult pe care Il cunoaste, nu poate avea Incredere, Ema pleaca sa gaseasca pe cineva din lista de familii pe care se descurca sa o ia de la orfelinat. Cu ajutorul bunului sau prieten, Cosmin (David Petcu), dar nu numai, Ema va Invata adevaratul sens al conceptului de “familie”, unul pe care niciodata nu Il anticipase.

Comentarii

comentariu

About the Author

-