Published On: joi, Noi 29th, 2012

Alege viata!Respecta regulile de circulatie!

Share This
Tags

* In ultima zi a actiunii. 86 de politisti de la serviciul si biroul de ordine publica din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila au actionat pe arterele rutiere din municipiu si judet *

Pe timpul desfasurarii activitatilor specifice, politistii au constatat 523 de contraventii pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 143.460 de lei, cele mai multe fiind pentru nerespectarea regimului legal de viteza fiind in numar de 136 de contraventii, traversarea neregulamentara a pietonilor in numar de 54 de contraventii si nefolosirea centurii de siguranta in 64 de cazuri.

De asemenea, politistii au ridicat in vederea suspendarii 18 permise de conducere, zece pentru neacordare prioritate pietoni, sase pentru depasire neregulamentara, 1 depasirea vitezei legale si 1 pentru consum de alcool. Au retrase cinci certificate de inmatriculare pentru lipsa I.T.P.si patru pentru defectiuni tehnice.

“Reamintim ca la aceste activitati au participat atat politisti de la rutiera, cat si politisti de ordine publica, care au folosit toate echipamentele de supraveghere a traficului rutier si de masurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor aflate in dotare”, se arata intr-un comunicat emis de Biroul de presa al Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Pe langa activitatile de prevenire a evenimentelor rutiere, politistii au actionat in sistem integrat pentru mentinerea climatului de ordine si liniste publica.

Comentarii

comentariu

About the Author

-