Published On: vin, Noi 30th, 2012

Abonatii RCS&RDS sunt mai saraci, Discovery Channel si Animal Planet au fost scoase din grila de programe

Share This
Tags

* Canalele Discovery si Animal Planet au fost inlocuite cu Digi Animal World si BBC Entertainment * Acestea au fost scoase din grila mai devreme decat era prevazut * Incercarea canalului discovery de a ajunge la o intelegere cu RCS&RDS a esuat *

RCS&RDS a transmis printr-un e-mail adresat abonatilor sai, ca televiziunile “Digi Animal World si BBC Entertainment vor inlocui Animal Planet si Discovery Channel, care ies din grila la 1 decembrie”.

“Pregateste-te de aventuri extraordinare cu noile canale din grila de programe Digi TV: Digi Animal World si BBC Entertainment. Cele mai noi documentare si emisiuni, de la cele mai mari case de productie, cele mai interesante episoade te vor tine cu sufletul la gura, alaturi de noi, incepand cu luna decembrie”, se arata in e-mailul transmis abonatilor RCS&RDS.

In acelasi mesaj electronic se mai spune: “Canalele Digi Animal World si BBC Entertainment vor inlocui Animal Planet si Discovery Channel, care ies din grila la 01.12.2012”.

Cu toate acestea, RCS&RDS a scos mai repede cu o zi, respective de joi seara , Animal Planet si Discovery Channel de pe retelele sale de cablu.

Totodata, RCS&RDS a solicitat CNA aprobarea pentru introducerea in grilele sale a doua canale BBC – BBC Entertainment si BBC Knowledge, unul de la data de 1 decembrie 2012, iar altul de la data de 1 ianuarie 2013.

Scoaterea canalelor Discovery de pe retelele de cablu ale RCS a fost confirmata si pe pagina de Facebook a televiziunii Discovery Channel: “In acest moment, RCS&RDS a inceput sa elimine canalele Discovery din grila sa de programe, ignorand protestele voastre si incercarile noastre de a ajunge la o intelegere. Dar nu ne vom opri aici. Daca vreti sa urmariti canalele Discovery, aveti alternative. Canalele noastre sunt prezente in ofertele tuturor celorlalti operatori de cablu, printre care UPC, Romtelecom, Focus Sat sau AKTA”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-