Published On: mie, Noi 7th, 2012

A stricat o casnicie de paisprezece ani! Inspectorului ISJ STANICA i “s-a pus pata” pe inspectoarea de matematica

Share This
Tags

* Idila dintre cei doi inspectori de matematica a iesit la iveala * Traditia relatiilor extraconjugale din Inspectorat este dusa mai departe *

Infobraila a intrat in posesia unor declaratii si dovezi incriminatoare in ceea ce priveste “idila” care dureaza de ceva timp intre inspectorul adjunct al ISJ Braila, Catalin Stanica si Daniela Narcisa Ivan, inspector de matematica. Profesoara Ivan a fost pusa in functia de inspector de matematica la data de 1 septembrie. Sotul acesteia, Stelian Ivan ii aduce grave acuzatii in ceea ce priveste relatia conjugala. Fiind plecat de mai mult timp din tara pentru a castiga venituri ceva mai mari, acesta a simtit ca ceva se intampla cu sotia lui si s-a intors pe meleagurile brailene pentru a deslusi misterul. “A inceput sa primeasca telefoane si mesaje de la dl inspector general adjunct, inclusiv la ore nepotrivite, dar am considerat a fi normal ca o parte din problemele de serviciu sa fie discutate si in afara orelor de program.

De fapt, mesajele erau unele care dovedeau ca nu e vorba numai de o relatie profesionala, ci de una extraconjugala”, a declarat  Stelian Ivan. Dupa o plecare la Sinaia “in interes de serviciu” cu inspectorul Stanica, profesoara Ivan si-a anuntat sotul ca va parasi domiciliul conjugal, copilul celor doi urmand sa locuiasca la mama profesoarei. Aceasta s-a mutat ulterior impreuna cu inspectorul Stanica intr-un apartament inchiriat, culmea, in acelasi bloc cu sotul ei, din cartierul Hipodrom. “Cu aceasta stare de moralitate indoielnica, aceste doua persoane functioneaza in slujba institutiei educationale numita ISJ Braila. Mentionez ca nu este un caz izolat, precedente au mai fost in aceasta institutie braileana”, a mai precizat sotul inspectoarei Ivan. Cei doi soti vor trebui sa se prezinte joi in fata judecatorului pentru procesul de divort intentat de Daniela Ivan. Nemultumit de situatia creata de Daniela, Stelian Ivan a depus o sesizare in acest sens in luna octombrie la inspectoratul judetean in scopul de a se lua masuri in ceea ce priveste promovarea pe “criterii indoielnice” a sotiei sale si a unei “casnicii distruse de actiunile repetate ale inspectorului adjunct Stanica Nicolae, al carui caracter pe teme familiale vorbeste chiar trecutul sau”, a spus sotul inselat.

Inspectorul Stanica a mai fost casatorit in trecut  de doua ori in urma carora are doi copii. Acesta se pare ca isi alege partenerele tot din randul profesoarelor. Contactati telefonic, cei doi au parut surprinsi ca presa a aflat de aceasta relatie. Inspectoarea Daniela Ivan a infirmat aceasta relatie, spunand ca este o relatie “strict profesionala” si ca a parasit caminul conjugal in urma unor “discutii aprinse cu sotul”. {n stilul vesel care-l caracterizeaza, profesorul inspector Stanica nu a dorit sa dezbata “subiecte can-can” mai ales in timpul orelor de serviciu, afirmand ca este un barbat liber si ca are “ o relatie deosebita cu toti inspectorii din subordinea sa.” Surse din interiorul institutiei unde lucreaza cei doi “amorezi” ne-au declarat ca in cursul sedintei Consiliului de Administratie unde s-a dezbatut acest subiect in urma sesizarii sotului lezat, Stanica a fost singurul care a sarit in apararea inspectoarei Daniela Ivan. Aceasta ar fi primit propunerea de demitere din functia de inspector de matematica, insa inspectorul adjunct si-a exprimat opinia ca “ o hartie nu poate face obiectul demiterii unui om din aceasta functie”, astfel comisia inaintand rezolvarea cazului mai departe, la Comisia de Etica a inspectoratului judetean.

Comentarii

comentariu

About the Author

-