Published On: mar, Noi 6th, 2012

Fotbal liga a V-a (etapa a VIII-a)

Share This
Tags

Dunarea Tichilesti si Vointa Plopu au realizat scorurile etapei

La sfarsitul saptamanii trecute au avut loc meciurile etapei cu numarul opt din cadrul ligii a V-a brailene la fotbal, runda in care s-au marcat in total un numar de 61 de goluri (36 in seria intai si 25 in seria a doua). In seria intai gazdele au obtinut cinci victorii, si oaspetii numai una sungura, scorurile etapei fiind inregistrate in partidele de la Tichilesti si de la Plopu. Surpriza acestei runde in seria intai, am consemnat-o la Gradistea, acolo unde Unirea din localitate (locul 10) a invins pe ocupanta locului secund FC Urleasca, iar AS Bordei Verde si Spicul Ramnicelu s-au impus si ele in partidele jucate pe teren propriu. Singurul succes al oaspetilor a avut loc la Romanu, acolo unde Romgal a pierdut in fata Siretului Vadeni.

In seria a doua lucrurile au fost ceva mai calme. Cu exceptia faptului Stanriz Stancuta terminat la egalitate meciul de la Tractorul Viziru, si a pierdut la golaveraj primul loc in clasament, ar fi de semnalat un singur lucru: scorul de tenis inregistrat in partida de la Zavoia. Vointa Baraganu a redevenit lider dupa victoria obtinuta in fata Tricolorului din Lanurile, in rest fiind inregistrate rezultatele scontate.

Dar iata rezultatele tehnice inregistrate in aceasta etapa a VIII-a din cadrul ligii a cincea brailene la fotbal:

Seria I:

Dunarea Tichilesti – Soimii Unirea  7-0

Vointa Plopu – Victoria Dedulesti  7-1

Romgal Romanu – Siretul Vadeni  2-3

Unirea Gradistea  – FC Urleasca  3-2

AS Bordei Verde – Infratirea Gemenele  3-1

Spicul Ramnicelu – Steaua Perisoru  5-2

In clasamentul acestei serii primul loc este ocupat de Dunarea Tichilesti care are 21 de puncte, iar locurile doi si trei sunt impartite de FC Urleasca cu 16 puncte (golaveraj 23-10) si AS Bordei Verde tot cu 16 puncte (golaveraj  23-16).

Seria a II-a:

Vointa Baraganu – Tricolorul Lanurile  4-1

Victoria Old Boys Insuratei – AS Jirlau  3-0

Vointa Faurei Sat – Comagrim Dudesti  1-1

Vulturul Horia – Vointa Surdila Greci  2-0

Tractorul Viziru – Stanriz Stancuta  1-1

Spicul Zavoia – Dacia Bertesti  6-5

Primul loc al seriei a II-a este ocupat de Vointa Baraganu cu 19 puncte (golaveraj 26-15), pe pozitia secunda este Stanriz Stancuta tot cu 19 puncte (golaveraj 16-6), locul trei revine echipei Victoria Old Boys Insuratei cu 17 puncte (golaveraj 22-17), iar a patra este Vulturul Horia tot cu 17 puncte (golaveraj 17-8).

Comentarii

comentariu

About the Author

-