Published On: lun, Noi 5th, 2012

„Reporneste inima Romaniei” ARD spera la un procent de 30%

Share This
Tags

* Fusea Marian Paul a declarat ca ARD intentioneaza sa inregistreze un scor favorabil la alegerile parlamentare, procentul local fiind acelasi cu cel la nivel national *

Fusea Marian Paul a declarat in urma intalnirii care a avut loc la Bucuresti cu toti candidatii aliantei la alegerile parlamentare, faptul ca obiectivul national coincide cu cel local. Astfel Alianta Romania Dreapta spera intr-un procent de 30% din totalul voturilor vlabil exprimate.

“Legat de ceea ce s-a discutat ieri, la Bucuresti, pot sa va spun ca obiectivele ARD Braila coincid cu cele nationale. Dorinta presedintilor aliantei este sa obtina 30% din totalul voturilor valabil exprimate. Acelasi lucru îl tintim si noi, aici la Braila”, a declarat candidatul ARD pe Colegiul 1, Fusea Marian Paul.

La prezentarea candidatilor au participat din Braila toti candidatii ARD la alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012, urmand ca marti sa se stabilieasca programul de guvernare ARD.

Referitor la lansarea celor 452 de candidati Mihai Razvan Ungureanu a declarat: „Va fi o intalnire decenta, de oameni decenti si nicidecum o manifestare de tip nord-coreean”, facand trimitere la manifestarea USL la care au participat zeci de mii de persoane aduse cu autocarele din intreaga tara.

„Este pentru prima oara cand zambesc in ultimele 3 saptamani. Multi imi spun ca s-au inmultit numarul ridurilor pe fruntea mea. Am vazut milioane de romani dezamagiti care isi investesc sperantele in noi, pentru ca le putem oferi schimbarea. Vom merge spre victoria pe care o meritam cu adevarat. Important este ca, in fine, dupa ani de bajbaiala, dupa ani de ezitari, avem astazi o harta pe care se afla destinat drumul drept pe care trebuie sa mergem. Nu se termina cu 9 decembrie, 2014, 2016, ci se termina peste generatii si generatii. Noi vrem sa aratam ca viitorul in care vor trai nepotii nostri toata lumea trebuie sa si-l doreasca, nu doar cei care se afla astazi la putere. Programul nostru de guvernare este rezumatul proiectului nostru de viitor. Daca Romania asteapta ceva de la noi, asteapta un lucru pe care USL nu il poate da: respect!” a incheiat Mihai Razvan Ungureanu.

Alianta Romania Dreapta si-a ales un slogan pe masura, „Reporneste inima Romaniei” fiind pe buzele tuturor candidatilor prezenti la Opera Romana.

Comentarii

comentariu

About the Author

-