Published On: mie, Noi 14th, 2012

„De ziua Mondiala a luptei impotriva Diabetului avem 600 de glicemii masurate” real succes al proiectelor

Share This
Tags

* Candidatul ARD in colegiul 1, la camera deputatilor, Fusea Marian Paul se bucura de succes in proiectele de campanie *

Astazi, 14 noiembrie, se sarbatoreste Ziua Mondiala a luptei impotriva Diabetului. Pentru a fi in asentiment cu toti oamenii care tin la sanatate, candidatul pe Colegiul 1 din partea ARD, Fusea Marian Paul ne-a declarat ca deja, actiunea de masurare a tensiunii si glicemiei a strans in cele doua sedii de consultare, peste 400 de persoane in doar 3 zile.

“Ma bucur nespus ca au venit atat de multi oameni in atat de putin timp. Sunt mandru deoarece este prima mea campanie electorala iar ca oamenii sunt foarte receptivi. {n fiecare zi, la sediile de consultanta din Vizirului si Buzaului avem o asistenta medicala specializata in a verifica tensiunea si glicemia. Motiv pentru care, oamenii intra cu incredere, vad rezultatele si in functie de acestea sunt indrumati catre un consult medical mai aprofundat. Unii pacienti au avut surpriza sa constate chiar acolo ca este necesar un control medical imediat. Astfel au realizat cat de importanta este preventia cel putin de la o anumita varsta in sus. Iata cum aceste actiuni pot reduce semnificativ costurile finale din bugetul de sanatate deoarece preventia este intotdeauna mai ieftina decat tratatea. Astazi, fiind Ziua Mondiala a luptei impotriva Diabetului am spus ca trebuie sa facem o contabiliziare a celor 3 zile. Si avem 400 de oameni care sunt constienti de sanatatea lor, 400 de braileni care au invatat cat de important este un control preventiv”, a declarat Fusea Marian Paul, candidat pe Colegiul 1, Braila.

Fusea Marian Paul este candidat din partea ARD pe Colegiul 1 Braila. Sediile de consultanta se afla pe soseaua Vizirului, nr. 256, bloc M, parter, punct de reper fostul magazin Mocheta si sediul din soseaua Buzaului, nr. 18, punct de reper langa magazinul Billa.

Actiunea de masurare a glicemiei si tensiunii are loc in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 10 -12 si 17 – 19, alternativ intr-unul dintre sedii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-