Published On: joi, Oct 4th, 2012

Voluntariatul ca alternativa la consumul de droguri

Share This
Tags

*Aceasta este propunerea Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog *

Centrul de prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog incurajeaza tinerii sa se implice in actiuni de voluntariat, in cadrul organizatiei, pentru a constientiza pericolul reprezentat de consumul de droguri si apoi a informa si ajuta comunitatea sa inteleaga riscurile la care se pot expune prin consumulul de stupefiante si a-I ajuta pe cei care au probleme de dependenta.

“Copii sunt partea segment vulnerabila. Promovam pentru tineri voluntariatul ca si alternativa la consumul de droguri”, a declarat coordonatorul Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog, psihologul Olga Condrat.

Tinerii care doresc sa devina voluntari in cadrul centrului vor trece prin 40 de ore de formare inainte de a putea participa la activitatile de promovare si la proiectele centrului. In cazul in care tinerii voluntari sunt majori li se solicita cazier. In fisa de inscriere vor detalia aptitudinile pe care le au si vor semna un contract de voluntariat.

Coordonatorul centrului invita cat mai multi tineri sa se alature activitatilor implementate de acesta, cativa tineri aratandu-se deja interesati de informatiile oferite de reprezentanti in cadrul Bursei locurilor de voluntariat organizata aceasta saptamana.

Comentarii

comentariu

About the Author

-