Published On: joi, Oct 25th, 2012

VIDEO Lucrari de mantuiala, Strada Givitei se afla din nou in reabilitare

Share This
Tags

* Din cauza traficului intens, asfaltul de la intersectia strazii grivita cu republicii s-a deteriorat *

Pentru aproximativ 3 ore treficul a fost ingreunat in intersectia strazilor Grivita cu Republicii. Soferi nervosi, pietoni nerabdatori sa traverseze si Politia Locala, care incerca cu greu sa decongestioneze traficul. Injuraturi si fluieraturi mai ceva ca pe stadion, de asta au avut parte ieri brailenii care s-au aflat in zona Piata Halelor.

Unul din angajatii firmei care se ocupa de reabilitarea acestei portiuni din strada, ne-a marturisit: “Din cauza traficului mare de aici, ca toata lumea vine la piata, asfaltul s-a macinat. Eu am venit sa ridic ce sapa ei acum, iar colegii mei vor asfalta din nou si il vor ridica putin sa fie la acelasi nivel. S-a surpat acum si se simte, soferii simt asta. Daca vine zapada si nu rezolvam inca de acum aceste probleme, o sa fie dezastru. Ar fi pacat, ca in primavara sa nu mai arate la fel”.

Nici brailenii nu au fost incantati sa vada muncitorii ca sapa iar in mijlocul intersectiei: “Nici nu au terminat-o bine ca sapa iar. Uitati ce fac aici la masini. Nu au pe unde sa treaca. Iar pe noi ne tin pe trotuar chiar daca e verde la semafor. Numai la noi se intampla asa ceva”, ne-a declarat Tanta Marin, vizibil iritata de traficul aglomerat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-