Published On: joi, Oct 4th, 2012

Viceprimarul Danaila isi propune lucruri mari pe viitor

Share This
Tags

* La implinirea celor 29 de ani, viceprimarul se simte mai bine ca niciodata *

Alexandru Zaharia-Danaila, viceprimarul Brailei implineste astazi, 4 octombrie, frumoasa varsta de 29 ani. Redactia ziarului InfoBraila i-a urat telefonic, un sincer “La multi ani”, ocazie cu care viceprimarul ne-a dezvaluit cateva din planurile sale. “Ma simt bine astazi, ca fac parte dintr-un colectiv bun si sunt inconjurat de prieteni care m-au felicitat”, a declarat Alexandru Danaila. In ceea ce priveste planurile de viitor ale acestuia am fost surprinsi placut sa aflam ca pe langa cele administrative, viceprimarul are si “planuri personale”.

La intrebarea unei posibile casatorii, Danaila a spus ca: “ Nu vreau sa dau detalii, cand este ceva oficial voi anunta”, a mai precizat tanarul viceprimar. Atat functia pe care o ocupa cat si aspectul fizic care il avantajeaza, Danaila este ravnit de multe domnisoare din Braila.

Colegi de serviciu precum si colegi de partid l-au felicitat pe Alexandru Danaila astazi: “Un sincer si calduros “La multi ani!” cum de altfel am si facut-o telefonic, iar despre cadou…nu m-am hotarat, e un om cu pretentii, adica nu pot sa-i ofer orice, trebuie sa ma gandesc sa-i iau ceva pe masura”, ne-a declarat colegul penelist Cristian Ancuta. Colega cu care imparte tanarul viceprimar aceasta functie i-a urat: “ Il invidiez pentru frumoasa varsta, ii urez sanatate, putere de munca, zile frumoase si senine, asa cum este si atitudinea lui deschisa si voluntara, si nu in ultimul rand sa-si intemeieze o familie si sa ne invite la fericitul eveniment din viata lui” a spus viceprimarul Doinita Ciocan. Colegii din primarie l-au felicitat inca de dimineata la o cafea si un buchet de flori.

Comentarii

comentariu

About the Author

-