Published On: lun, Oct 15th, 2012

Vasile Datcu a primit titlul “Citizen of the Earth”

Share This
Tags

La reuniunea internationala World Philosophical Forum (”Forumul inteleptilor lumii”), desfasurata la Athena, braileanul Vasile Datcu a primit titlul “Citizen of the Earth”, (cetatean al Pamantului), alaturi de alti circa 15 participanti. Editia din acest an a World Philosophical Forum (WPF), ce a avut loc in perioada 8-12 noiembrie, a avut ca tema “Cele mai bune idei filosofice pentru a educa, consolida si transforma umanitatea intr-o integrata “cetatenie pamanteana XXI”, iar ca motto: “Daca te percepi ca o fiinta umana cu o constienta evoluata, bazata pe intelepciune, logica si moralitate, esti binevenit sa te alaturi WPF!”.
La Forumul inteleptilor lumii din acest an a fost lansat proiectul global “Cetatenia pamanteana XXI”, apartinand comunitatii asa-numitilor “cetateni pamanteni”, ai “civilizatiei pamantene”, educati si certificati in diferite domenii de catre Scoala Filosofica Socratica si Academia Filosofica Aristotelica. Intre cei peste 100 de participanti la reuniunea amintita, straluciti specialisti in diferite domenii si filosofi apreciati la nivel international, Vasile Datcu a fost singurul roman.
Scopul declarat al WPF este acela de “a ajuta populatiile Pamantului care sunt fragmentate, ignorante, corupte, imorale, decazute, sa devina o unica civilizatie pamanteana, educata, luminata, integrata, inteleapta, capabila de o autoguvernare rezonabila”.
Vasile Datcu a fost selectat pentru prima data spre a participa la aceasta selecta reuniune internationala in anul 2010, cand a fost invitat la Athena si si-a prezentat in fata a circa 60 de participanti, alesi pe spranceana din toata lumea, eseul “Socrate, Isus si spiritul european”. Si in acel an, Datcu a fost tot singurul roman participant la forumul inteleptilor lumii”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-