Published On: lun, Oct 15th, 2012

USL si ARD se pregatesc de lansarea candidatilor

Share This
Tags

* Cele doua aliante se pregatesc serios pentru a-si prezenta cei mai buni oameni care urmeaza sa ne reprezinte in Parlamentul Romaniei *

 USL si-a rezervat deja Arena Nationala, unde pe 17 octombrie se asteapta sa fie prezenti peste 70 de mii de sustinatori, in fata carora se vor prezenta candidatii la fotoliile de parlamentari. La manifestare va participa din partea liberalilor europeni Graham Watson, iar socialistii vor primi vizita lui Hannes Swoboda si Serghei Stanisev. Uniunea Social Liberala se bucura de un numar impresionant de simpatizanti si membrii care vor fi prezenti in cadrul lansarii candidatilor, ocupand astfel Arena Nationala la capacitate maxima. Acestia vor fi adusi in capitala, din toata tara cu ajutorul unor autocare puse la dispozitie de fiecare formatiune politica in parte. De aceasta data insa, USL va renunta la concerte sau alte manifestari distractive destinate publicului.

In ceea ce priveste ARD-ul, Partidul Democrat Liberal fiind cel mai puternic din alianta mizeaza pe atragerea electoratului prin organizarea Congresului Popularilor Europeni. Acesta va avea loc in perioada 17-18 octombrie in Palatul Administrativ fiind invitati aproximativ 1200 de persoane, din 40 de tari. La Congres vor participa 16 sefi de state sau guvern, membrii ai familiei popularilor europeni.

Democrat-liberalii se vor bucura de vizita presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, dar si a presedintelui Consiliului European Herman Van Rompuy.

Dupa Congres, ARD pregateste si un miting in Piata Constitutiei pentru a face public candidatii aliantei la alegerile parlamentare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-