Published On: vin, Oct 19th, 2012

USL se pregateste serios de parlamentare

Share This
Tags

* Pana la data de 9 noiembrie, Uniunea Social Liberala doreste sa se pregateasca pentru demararea in forta a campaniei electorale *

Daca inca mai exista formatiuni politice care nici macar nu si-au desemnat candidatii pana la ora actuala, USL se pregateste intens de campanie. Strategia acestora este de a imparti colegiile de deputati, in functie cele de senat.

“Candidatii la Camera Deputatilor vor merge dupa cei doi candidati USL la Senat. De exemplu, in Cloegiul 1 pe afisele electorale va aparea: votati senator Ion Rotaru si deputat Dorin Petrea. Mai departe, la nivel de judet vor exista afise cu textul: votati candidatii USL”, a declarat primarul Aurel Simionescu.

Pana la 1 noiembrie, USL doreste sa achizitioneze toate materialele promotionale necesare si sa-si puna la punct ultimele retusuri in ceea ce priveste strategia pe care o vor adopta in campanie.

In ceea ce priveste lansarea candidatilor care a avut loc pe Arena Nationala, din partea USL Braila au participat aproximativ 2000 de persoane, mai mult de o mie fiind simpatizanti si membrii ai Partidului Social Democrat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-