Published On: vin, Oct 19th, 2012

USL are o proasta reprezentare in Colegiul 1

Share This
Tags

* Dorin Petrea confunda Parlamentul cu administratia locala *

Intrebat in cadrul unei conferinte de presa care sunt problemele cu care cetatenii din Colegiul 1 se confrunta, Petrea Dorin a pus problema cainilor comunitari. Daca actualii parlamentari s-ar ocupa de astfel de probleme care tin de administratia locala, probabil ca primarul si-ar lua concediu.

“Avem inca din perioada alegerilor locale o lista cu 33 de mii de probleme ale cetatenilor din municipiu, insa noi am facut un clasament in care am introdus zece dintre acestea, cele mai importante din punctul nostru de vedere”, a declarat Dorin Petrea.

Cu toate ca a declarat ca a intrat in UNPR datorita respectului pe care il poarta fata de inca senatorul Constantin Cibu, Petrea a marturisit ca sustine proiectul de lege privind traseismul politic. “Nu pot sa comentez despre colegii mei de partid pentru ca nu e frumos”, a adaugat Petrea.

Restul intrebarilor in cadrul conferintei au fost de prisos. Actualul consilier local al UNPR a evitat sa raspunda, in ciuda insistentelor noastre la intrebarile care i-au fost adresate.

Comentarii

comentariu

About the Author

-