Published On: Soare, Oct 21st, 2012

Un singur om se va ocupa de parlamentare

Share This
Tags

* Subprefectul Catalin Grosu a preluat atributiile Mihaelei Marcu, dupa ce Guvernul a demis-o pe aceasta din functie * Grosu se va ocupa singur de alegerile din 9 decembrie, daca pana la acea data nu va fi numit in functie un nou prefect *

Dupa ce au trecut mai bine de doua saptamani de cand Mihaela Marcu a fost retrasa din functie, nici pana la aceasta data Braila nu are prefect. Atributiile care ii reveneau fostului prefect, au fost preluate de catre Catalin Grosu, care ocupa cu caracter temporar, prin detasare în conditiile legii, functia publica de subprefect al judetului Braila.

Se pare ca subprefectul se va ocupa singur de alegerile parlamentare, care se vor desfasura in data de 9 decembrie, pentru ca nici pana in acest moment nu a fost numit in functie un inlocuitor al Mihaelei Marcu.

“In lipsa prefectului, trebuie sa ma ocup de alegerile din 9 decembrie. Fac asta de doua saptamani”, a declarat subprefectul Catalin Grosu.

Exista propuneri in ceea ce priveste noul prefect, chiar daca acestea nu sunt oficiale, discutandu-se chiar despre repunerea in post a Mihaelei Marcu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-