Published On: lun, Oct 22nd, 2012

Ucraineanca returnata pe plaiurile natale

Share This
Tags

* O cetateana straina,  originara din ucraina, a fost returnata de pe teritoriul romaniei *

Politistii din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrari – Biroul pentru Imigrari Braila au desfasurat, vineri, 19 octombrie 2012, o actiune, pe raza de competenta, pe linia depistarii strainilor cu sedere legala.

Cu aceasta ocazie, a fost depistata o cetateana ucraineana, in varsta de 37 de ani. Persoana in cauza a intrat in Romania in baza unui permis de sedere temporara, eliberat de catre autoritatile unui stat membru al Uniunii Europene, si nu a parasit teritoriul tarii in termen de cinci zile.

“Avand in vedere cele constatate, politistii Biroului au emis pe numele cetatenei ucraineane o comunicare pentru parasirea teritoriului Romaniei. Prin aceasta informare, femeia este obligata sa paraseasca tara in termen de 3 zile. Totodata, a fost sanctionata contraventional, cu amenda in valoare de 400 de lei, conform OUG nr. 194/2002, privind regimul strainilor in Romania, cu modificarile si completarile ulterioare. Inspectoratul General pentru Imigrari, prin structurile sale teritoriale, va continua organizarea unor astfel de actiuni de combatere a sederii ilegale. in acest sens, li se atrage atentia cetatenilor straini de a acorda interes reglementarii legale a dreptului de sedere pe teritoriul Romaniei”, a declarat inspector principal Jenel sogor, purtatorul de cuvant al IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-