Published On: joi, Oct 11th, 2012

U.A.T Marasu a castigat licitatia

Share This
Tags

  * U.A.T. MARASU a optinut licenta de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate pe traseul nr. 060. Braila- Marasu- Bandoiu *

 Traseul numarul 060 Braila – Marasu – Bandoiu a deveit disponibil ca urmare a solicitarii de renuntare la licenta de traseu formulata de operatorul de transport SC MARVIOTRANS SRL. La sedinta de atribuire electronica prin sistemul national, pentru fiecare judet care s-a desfasurat la Centrul National de Management pentru Societatea Informationala – Serviciul de Atribuire Electronica in Transporturi, [n perioada 2- 20.aprilie 2012 la Bucuresti, Consiliul Judetean Braila a [nscris acest traseu.

In urma analizarii ofertelor depuse pentru judetul Braila, CNMSI- SALT a desemnat castigator pentru acest traseu operatorul de transport U.A.T. Marasu, cu un punctaj de 39,00 de puncte.

Desi S.C CAVMARIOTRANS S.R.L. a depus o cerere de suspendare a licitatiei privind atribuirea traseului Braila- Marasu- Bandoiu, Tribunalul Braila a considerat aceasta cerere nefondata. In urma [ntrunirii din data de 8.10.2012, Comisia paritara pentru formularea propunerilor privind atribuirea licentelor de traseu pentru traseele regulate judetene a formulat propunerea catre Consiliul Judetean Braila, privind atribirea licentei de traseu pe traseul nr 060, operatorului de transport U.A.T. MARASU.

Consiliul Judetean Braila a aprobat atribuirea licentei de traseu pentru perioada 1.07.2008- 30.04.2013 catre U.A.T. MARASU.

Comentarii

comentariu

About the Author

-