Published On: joi, Oct 18th, 2012

Trei incendii intr-o dimineata

Share This
Tags

* Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Braila a intervenit in aceasta dimineata pentru stingerea a trei incendii in judet *

Detasamentul 2 de pompieri Braila a intervenit la ora 5:30 in Chiscani unde a izbucnit un incendiu datorita unui scurt circuit la un cablu electric improvizat. Au ars doua anexe de lemn in care se aflau 100 kg de coceni de porumb, 1000 de kg de porumb boabe, 500 de kg de grau si 3 tone de lemne de foc. A fost afectata si locuinta invecinata unde au ars aproximativ 30 mp de acoperis din lemn acoperit cu tabla, o magazie din lemn si 50 de tone de lemne de foc.

La o ora distanta Garda de interventie Insuratei a actionat pentru stingerea unui incendiu la un autocamion.  Autocamionul care se deplasa pe DJ 212 in apropierea localitatii Mihai Bravu era incarcat cu azbociment cauza probabila a incendiului fiind un scurt circuit la instalatia electrica. Cabina autocamionului a ars in totalitate.

In urma unor lucrari de amenajare intr-un apartament din municipiu mai precis executarea de gauri in peretele interior, stratul de izolatie din PFL si polistieren a luat foc. Detasamentul 1 de pompieri Braila a intervenit la ora 6:50 pentru stingerea incendiului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-