Published On: lun, Oct 22nd, 2012

Tradat pana si de prieteni vechi, Balcan da vina pe Partidul National Liberal

Share This
Tags

* Fiindca nu a primit nici un colegiu la alegerile parlamentare, traseistul Viorel Balcan crede ca de vina este Partidul National Liberal*

Chiar daca drumul sau pe scena politica ne-a surprins de fiecare data, nici acum politicianul Viorel Balcan nu se lasa mai prejos. Dupa slalomul printre mai multe culori si doctrine politice, afaceristul brailean da vina acum pentru ultimul esec al sau, pe PNL, a carui conducere l-a dezamagit: “Sunt dezamagit de conducerea PNL, care una a promis si alta a facut”, a precizat Balcan. In ciuda faptului ca nu mai spera sa primeasca nici un colegiu, Balcan le transmite celor inscrisi in lupta parlamentarelor: “ Le urez succes candidatilor”.

Renuntand la orice posibila candidatura, Balcan declara cu patos ca: “Din toata aceasta intamplare, castigator este PSD-ul. Meritul este al lui Stancu, deoarece bagand liberalii pe primele colegii, nu inteleg cum ar putea sa obtina 50% plus unu. Cred ca din tot acest joc, perdantii sunt leberalii”, a mai spus Balcan. Dupa ce a fost deputat PSD, Viorel Balcan a dat rosul pe portocaliu, aderand la PDL, iar dupa nereusita cu AVB la alegerile locale din iunie, a intrat in PNL. Intrebat fiind daca intentioneaza sa se intoarca la”prima dragoste” adica PSD, partidul care l-a facut deputat, politicianul a spus un “Nu” categoric, intentionand sa se ocupe de afacerile sale pe viitor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-