Published On: mie, Oct 17th, 2012

Toti bibliotecarii la Braila

Share This
Tags

* Bibliotecari din toata tara sunt asteptati maine sa paticipe la a XXIII-a editie a Conferintei Asociatiei Nationale a Bibliotecarilor Publici din Romania *

Deschiderea celei de a XXIII-a editie a Conferintei Nationale a Asociatiei Nationale a Bibliotecarilor Publici din Romania va fi gazduita joi de Casa Tineretului din Braila.

Evenimentul va fi deschis la ora 10:00. Vor rosti alocutiuni de salut presedintele Asociatiei Nationale a Bibliotecarilor Publici din Romania, Doina Popa, Directorul Bibliotecii Judetene “Panait Istrati”, Adrian Neagu dar si presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu.

Conferinta din acest an organizata de Biblioteca Judeteana “Panait Istrati” are ca tema “Viitorul apartine bibliotecilor in scimbare”.

Dupa rostirea alocutiunilor la 11:30 vor avea loc lucrarile in plen la care vor participa Doina Popa, presedinte ANBPR, Paul-Andre Baran de la fundatia IREX Romania, Hermina Anghelescu , membru de onoare ANBPR, Ovidiu Enculescu, director general al Grupului Editorial RAO. {ntre orele 15:30 si 17:30 se vor sustine lucrarile pe sectiuni.

Sunt asteptati in jur de 200 de bibliotecari din toata tara pentru a participa la eveniment.

Comentarii

comentariu

About the Author

-