Published On: mie, Oct 3rd, 2012

Toata lumea vrea in Parlamentul Romaniei

Share This
Tags

* Toti viseaza la ciolan, oare cati or sa-l primeasca? *

Printre actualii parlamentari, fiecare partid isi are si oamenii de umplutura, care au menirea, atat sa fure cateva voturi din colegiu, cat si sa puna umarul la o infuzie de resurse.

Daca ii intrebi pe ei, toti vor spune cu mana pe inima ca au incredere in fortele lor, candidatii sunt adevarati politicieni iar alegerile cu siguranta le vor castiga. Uneori ne intrebam daca ei chiar cred minciunile gogonate pe care ni le servesc.

In pragul campaniei, PNTCD si-a adus aminte ca face parte dintr-o alianta si poate ar trebui sa le dea si lor PDL-ul ceva, orice. Chiar daca nu are candidati stabiliti, Gheorghe Chiru considera ca merita, in urma efortului depus la locale sa primeasca macar un colegiu.

Nici PP-DD nu este departe. Daca nu a reusit sa faca niciun fas pe 10 iunie, Ovidiu Balan se vrea acum senator. Nu stie in ce colegiu, dar intentia clar exista.

De PNL nu mai vorbim, Boboc inca nu a reusit sa-si stearga lacrimile de pe obraz brazdate adanc de Tusa, ca i-a si ramas in gat piticul traseist.

Democratliberalii, pe de alta parte, se considera puternici, de neinvins. Cu trei candidati ca Mitrofan, Pintilie si Fusea, ei zic ca a venit momentul sa puna laba pe Braila. Pana si Badalan a fost pus la puct in stilul caracteristic adica, fara drept de apel.

La polul opus, USL a mai scapat de un partid. Obreja suspina adanc, se simte un fel de Damian in PSD, speranta moare ultima, insa din pacate pentru conservator nici PP-DD nu-l vrea.

Cei care au auzit de PNR vor fi iumiti sa constate ca si acolo sunt mai mult de doi membrii. Si ei se viseaza in Parlamentul Romaniei cu aceleasi iluzii de politicieni de mana a III-a care au impresia proasta ca exista cineva care ii asculta si ii vede.

Nici de PSD nu ne e rusine. In ciuda faptului ca se bat cu pumnul in piept ca vor candida oamenii care sunt deja pe functii, nu ne-ar mira sa vedem schimbari majore. Pana la Dumnezeu, sfintii se omoara intre ei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-