Published On: vin, Oct 5th, 2012

Titi Dumitriu se intoarce de unde a venit

Share This
Tags

* Sefia PDL Braila se clatina tare, astfel ca in fruntea filialei brailene se aude ca va veni fostul ministru al Transporturilor si Infrastructurii, Alexandru Nazare *

Gurile rele afirma ca la sefia PDL Braila se va schimba, iar Constantin Dumitriu se va intoarce la Galati. In locul acestuia va fi desemnat fostul ministru al Transporturilor si Infrastructurii in Guvernul Ungureanu, Alexandru Nazare.

La numai 33 ani, tanarul presedinte al comisiei de etica, Statut si Litigii in Organizatia de Tineret PDL “vine la Braila pentru o candidatura”, a precizat Constantin Dumitriu. Acesta este originar din Focsani, insa din sursele noastre am aflat ca parintii sai sunt din localitatea braileana Viziru. Contactat telefonic, prins in timpul unei partide de vanatoare, Dumitriu a fost rezervat in ceea ce priveste o posibila schimbare, afirmand ca: ”Nu s-a stabilit nimc momentan, daca vom lua decizii, vom anunta intr-o conferinta de presa”, a precizat Dumitriu. Acesta s-ar putea intoarce la Galati pentru o candidatura de deputat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-