Published On: mar, Oct 2nd, 2012

Tepe trase in numele Romtelecom-ului

Share This
Tags

*Tot mai multi braileni sunt atrasi in curse de persoane care se dau drept angajati Romtelecom*

Numarul persoanelor de care infractorii incearca sa profite creste pe zice trece. Tot mai multi oameni sunt contactati telefonic de catre falsi angajati ai firmei de telefonie Romtelecom, sub pretextul ca acestia au castigat premii care constau in sume fabuloase de bani.

Pentru a putea intra in posesia premiului, “norocosul castigator” trebuie sa cumpere 2 cartele de reincarcare si sa comunice persoanei de contact codul secret de reincarcare.

Cioaca Marian este unul dintre brailenii ademeniti in astfel de curse frauduroase. Contactat de un reprezentant fals al firmei de telefonie, acesta a fost pus sa cumpere 2 cartele reincarcabile urmand apoi sa comunice codul secret persoanei de contact la numarul de telefon 0760 151 051

*Romtelecom neaga existenta unui department de premii in cadrul firmei*

Patrascu Andrei ar fi persoana de contact a departamentului de premii Romtelecom. Reprezentanti firmei de telefonie neaga existenta unui astfel de department si sfatuieste persoanele care sunt contactate de diverse persoane in vederea acordarii unui premiu din partea firmei sa nu ia in seama aceste tentative de a frauda cetatenii.

“Nu avem un astfel de department. Nu luati in seama aceste fraude. Daca Romtelecom ofera permii, in primul rand se anunta mass-media”, au declarat reprezentantii reali Romtelecom.

Marian Cioca urma sa primeasca din contul RO31RNCB2021-2131-3145-2001 intr-un alt cont deschis la BCR Braila suma fabuloasa de 80.000 de lei.

In eventualitatea in care braileanul nu trimitea cele doua coduri de reincarcare pana la ora 12.00, acesta trebuia sa se deplaseze in ziua urmatoare la Oficiul Postal Nr.1 din Braila pentru a ridica premiul de consolare in valoare de 500 de lei.

Cetatenii sunt sfatuiti sa nu se lase pacaliti de tentativele de frauda si sa alerteze autoritatile locale cu privire la acest aspect.

Comentarii

comentariu

About the Author

-