Published On: lun, Oct 15th, 2012

Teapa de zile mari sau, brailenii sunt prea saraci sa mearga la teatru

Share This
Tags

* Duminica 14 octombrie ora 19:00 ar fi trebuit sa aiba loc spectacolul “Femeia care si-a pierdut jartierele”, in incinta Casei Tineretului, insa piesa de teatru nu s-a mai tinut *

 Spectacolul de teatru “Femeia care si-a pierdut jartierele”,  oferit de Teatrul de Comedie Bucuresti, trebuia sa aiba loc aseara in sala de spectacole a Casei Tineretului. Din motive neclare piesa de teatru nu s-a mai tinut, organizatorii sustinand ca “S-au vandut numai 200 de bilete din 400”, iar acest fapt nu s-a facut public pe nicaieri. Nu este pentru prima data cand brailenii dornici de teatru iau aceasta teapa: “}i acum doi ani, se imbolnavise nu stiu ce actrita si ei nu au anuntat nimic ca si acum, ne trezim in fata faptului implinit”, a declarat Ana Banu.

Cei care cumparasera bilete erau foarte nemultumiti chiar daca costul unui bilet de 80 lei era restituit pe loc. Piesa va putea fi vazuta astazi la Casa de Cultura din Galati, ceea ce ne face sa credem ca vecinii nostri galateni isi permit, mai mult decat brailenii sa vada o piesa de teatru cu actori din Bucuresti. Spectacolul este in regia lui Silviu Purcarete si este pus in scena de celebrii actori bucuresteni Horatiu Malaiele si George Mihaita.

Comentarii

comentariu

About the Author

-