Published On: joi, Oct 18th, 2012

Sustin sau nu sustin PSD Braila

Share This
Tags

* Dupa ce au prostit utilizatorii de Facebook cu denumirea “Sustin PSD Braila”, impostorii si-au schimbat numele in “Nu sustin PSD Braila” *

Un cont de Facebook facut in perioada alegerilor locale a reusit sa duca in eroare 334 de utilizatori. Daca la inceput contul era realizat sub denumirea “Sustin PSD Braila”, acum in pragul alegerilor parlamentare, prietenii acestui cont fantoma au avut surpriza sa constate ca utilizatorul si-a schimbat denumirea in “Nu sustin PSD Braila”.

Incercand sa atraga sustinatorii, simpatizantii si chiar membrii Partidului Social Democrat au adaugat in lista de prieteni acest cont fals de Facebook. Printre prieteni se numara atat jurnalisti cat si persoane publice din Braila. Sloata Nicolae, Daniel Mitrofan sau Danut Lungu sunt doar cateva exemple de oameni politici care au picat in plasa falsului cont.

Nici organizatiile de tineret nu s-au prins de faptul ca utilizatorul care si-a ascuns identitatea nu avea intentii oneste. Printre acestea se numara TSD Buzau, TSD Botosani, PSD Targu Neamt sau PSD Calarasi.

In ceea ce priveste Partidul Social Democrat Braila, Nicu Sloata pare sa fie singurul tanar care a muscat momeala, acceptand prietenia falsa a utilizatorului “Nu sustin PSD Braila”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-