Published On: mar, Oct 23rd, 2012

Subprefectul Catalin Grosu ii ia la refec pe primarii din judet

Share This
Tags

* La colegiul prefectural se pare ca primarii din judet sunt prezenti doar de ochii lumii * edilii nu numai ca se prezinta de “pamplezir”, dar nu-si dau interesul pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta * acest lucru il nemultumeste pe subprefectul brailei, catalin grosu *

Cu toate ca la intrunirea Colegiului Prefectural au fost prezenti 37 de primari din judetul Braila, subprefectul Catalin Grosu se astepta ca de aceasta data sa fie toti prezenti. Mai ales ca se discuta despre actiunile de deszapezire care se vor realiza pe parcursul sezonului din iarna 2012 – 2013.

“Ei vin in calitate de invitati, nicidecum din prisma functiei pe care o indeplinesc la nivel de judet. Pentru indiferenta lor de a participa la sedintele de Colegiu Prefectural, Prefectura nu-i poate sanctiona in niciun fel. Institutiei Prefectului ii lipsesc instrumentele pentru a-i determina intr-un fel sa fie prezenti la intrunirile pe care le avem. Primarul este ales la nivel local, de catre cetatenii comunei respective, iar noi nu avem cum sa luam masuri impotriva lui. Si cum de la noi nu primesc niciun fel de sprijin financiar, ci de la Consiliul Judetean, primarii nu se simt obligati sa fie prezenti la sedinte”, a declarat subprefectul Catalin Grosu.

Iata cum se face ca edilii din comunele judetului se fac mai mereu nevazuti cand este vorba de prezenta la sedintele Colegiilor Prefecturale, institutia in cauza neavand o baza legala prin care sa-I traga la raspundere pe chiulangii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-