Published On: lun, Oct 29th, 2012

Subinspectorii Angelo Belciugan si Laurentiu Prioteasa, locuri fruntase la inot

Share This
Tags

* La Campionatul Mondial de inot al Politistilor de la Kuwait, subinspectorii Braileni Angelo Belciugan si Laurentiu Prioteasai s-au pozitionat pe primele cinci locuri la probele concursului *

In cadrul Campionatul Mondial de Inot al Politistilor, care s-a desfasurat în perioada 17 – 24 octombrie, în Kuwait, au participat sportivi din 24 de tari. Din partea tarii noastre, delegatia a fost formata din sase sportivi angajati ai Ministerului Administratiei si Internelor, fiind reprezentati de Elisabeta Lipa si Monica Iagar.

Printre cei care au ocupat locuri onorabile la acest campionat mondial s-au numarat si cei doi politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila, la diferitele probe ale consursului. Acestia au fost Angelo Belciugan si Laurentiu Prioteasa.

“Subinspectorul de politie Angelo Belciugan a ocupat locul al cincilea pe podium la proba de 100 metri spate si la cea de 4×100 metri mixt, iar la 4×100 metri liber s-a pozitionat pe locul al saselea. Referitor la cel de al doilea participant, subinspectorul Laurentiu Prioteasa a obtinut locul al cincilea la proba de 4×100 metri mixt si locul al XV-lea la cea de 100 metri bras”, a declarat inspectorul principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Braila. Acesta a adaugat ca toti câstigatorii au primit diplome din partea organizatorilor competitiei.

In acest fel, iata un nou motiv pentru care IPJ Braila se mandreste cu acesti politisti.

Comentarii

comentariu

About the Author

-