Published On: lun, Oct 29th, 2012

Subinspectorii Angelo Belciugan si Laurentiu Prioteasa, locuri fruntase la inot

Share This
Tags

* La Campionatul Mondial de inot al Politistilor de la Kuwait, subinspectorii Braileni Angelo Belciugan si Laurentiu Prioteasai s-au pozitionat pe primele cinci locuri la probele concursului *

In cadrul Campionatul Mondial de Inot al Politistilor, care s-a desfasurat în perioada 17 – 24 octombrie, în Kuwait, au participat sportivi din 24 de tari. Din partea tarii noastre, delegatia a fost formata din sase sportivi angajati ai Ministerului Administratiei si Internelor, fiind reprezentati de Elisabeta Lipa si Monica Iagar.

Printre cei care au ocupat locuri onorabile la acest campionat mondial s-au numarat si cei doi politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila, la diferitele probe ale consursului. Acestia au fost Angelo Belciugan si Laurentiu Prioteasa.

“Subinspectorul de politie Angelo Belciugan a ocupat locul al cincilea pe podium la proba de 100 metri spate si la cea de 4×100 metri mixt, iar la 4×100 metri liber s-a pozitionat pe locul al saselea. Referitor la cel de al doilea participant, subinspectorul Laurentiu Prioteasa a obtinut locul al cincilea la proba de 4×100 metri mixt si locul al XV-lea la cea de 100 metri bras”, a declarat inspectorul principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Braila. Acesta a adaugat ca toti câstigatorii au primit diplome din partea organizatorilor competitiei.

In acest fel, iata un nou motiv pentru care IPJ Braila se mandreste cu acesti politisti.

Comentarii

comentariu

banner-INF

About the Author

-