Published On: vin, Oct 12th, 2012

Spitalul Judetean este dotat cu instalatii solare

Share This
Tags

* Consiliul Judetean Braila a achizitionat utilaje si echipamente tehnologice privind instalatiile solare pentru prepararea apei calde menajere, care vor conduce la imbunatatirea conditiilor in cadrul spitalului *

 In cadrul proiectului “Instalatie solara pentru prepararea apei calde menajere in cadrul Spitalului de Obstetrica si Ginecologie Braila si Spitalului Judetean de Urgenta Braila, pavilioanele A si B”, Consiliul Judetean a achizitionat utilaje si echipamente privind instalatii solare in vederea imbunatatirii conditiilor din institutie.

In cadrul aceluiasi program au fost executate lucrari privind montarea utilajelor, echipamentelor si lucrari de constructii, aferente montajelor respective in valoare de 946.076 de lei.

Cu ajutorul instalatiilor solare, Spitalul Judetean Braila reuseste sa faca economie la energie. “Toate cele 3 locatii au montate instalatii solare. Suntem multumiti de aceasta investitie, cu ajutorul careia reusim sa facem economii mari la energie”, a declarat inginerul Eugen Smochina.

Bunurile au fost predate in custodie Spitalului Judetean de Urgenta Braila, care va asigura utilizarea si functionarea in conditii de siguranta a acestora.

Costurile totale a echipamentelor, lucrarilor si proiectarea acestora sunt de 3.786.786,88 lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-