Published On: vin, Oct 26th, 2012

Spectacolul “Povesti de familie” se va juca pe scena Teatrului Odeon

Share This
Tags

* Teatrul Maria Filotti este invitat sa participe la a XXII-a editie a Festivalul National de Teatru care va avea loc in perioada 26 octombrie – 4 noiembrie 2012 cu spectacolul povesti de familie, in sectiunea “Teatrul de maine” *

Teatrul Maria Filotti Braila va prezenta  sambata , 27 octombrie 2012, intre orele 18:00 si 21:00, la Teatrul Odeon  spectacolul Povesti de familie de Biljana Srbljanovic, in regia lui Vlad Cristache.

Festivalul este organizat de Uniunea Teatrala din Romania (UNITER) si este finantat de Ministerul Culturii si Patrimoniului National sI Primaria Municipiului Bucuresti.

“Povesti de familie” de Biljana Srbljanovic , regia Vlad Cristache este un  spectacol realizat in stagiunea 2011-2012. Premiera  a avut loc in cadrul festivalului „Zile şi nopţi de teatru european la Braila” si s-a bucurat de un rermarcabil succes la public. Spectacolul a atras aprecierea specialistilor si cronicarilor de teatru. Distrbutia este formata din tineri actori precum Silviu Debu, Ionut Visan, Alexandra Salceanu alaturi de actrita Emilia Mocanu.

Piesa vorbeste cu cinism despre dezintegrarea familiei intr-o societate contemporana aflata in ruina. Traumele statului si spaimele parintilor se transfera asupra copiilor carora li se refuza dreptul de a fi altceva decat port drapelul violentei si a lipsei de speranta, de compasiune, de inocenta pe care o intalnesc In jur”, explica regizorul Vlad Cristache.

Regizorul Vlad Cristache a mai montat pe scena Teatrului Maria Filotti spectacolul “Peer Gynt” dupa piesa lui Henrik Ibsen si a fost nominalizat la prestigioasele Premii UNITER – sectiunea “Debut” in anul 2011.

Comentarii

comentariu

About the Author

-