Published On: mar, Oct 2nd, 2012

Societatile comerciale sunt prost administrate

Share This
Tags

* Consilierul Independent Simona Draghincescu este de parere ca toate societatile la care municipiul Braila este actionar merg foarte prost *

Consilierul independent, Simona Draghincescu critica modul de administrare a societatilor comerciale la care municipiul Braila este actionar.

“Nu doar eu sunt nemultumita de modul de administrare a societatilor comerciale, ci toti cetatenii Brailei, mai putin cei care beneficiaza de avantaje fara sa le merite. Toate societatile la care municipiul Braila este actionar merg prost. De exemplu SC CET SA este falimentara si SC BRAICAR SA este aproape de faliment, stiti cum arata trasportul in comun”, a postat pe contul personal de pe un site de socializare Simona Draghincescu.

Alesul local critica si SC APT SA sustinand ca din informatiile pe care le detine societatea merge foarte prost si functioneaza ilegal.

Nici Gradina Zoologica sau Oraselul Copiilor nu o duc foarte bine, acestea micsorandu-si numarul de vizitatori drastic.

“Gradina Zoologica si Oraselul Copiilor si-au micsorat numarul de vizitatori de 3 ori, in schimb numarul angajatilor TESA din cele trei societati a crescut de 2 ori si taiatul frunzelor la caini si jucatul cartilor pe calculator este o activitate permanenta a acestora. Asta da administratie”, a adaugat Simona Draghincescu.

Informatiile despre SC CET SA privind incetarea activitatii si datoriile pe care Braicar le are la furnizorul de energie electrica intaresc afirmatiile facute de Consilierul Independent.

Comentarii

comentariu

About the Author

-