Published On: lun, Oct 22nd, 2012

Situatie incerta la conducerea DADR! Traian Cismas este posibil sa ramana la Braila

Share This
Tags

* Seful de la DADR Braila a primit o instiintare de la Ministrul Agriculturii prin care i se aduce la cunostinta ca va trebui sa-si mute serviciul la dadr sibiu * In aceasta situatie nu este numai directorul Brailean, ci si alti colegi de ai sai de la directiile agricole din tara * Se presupune ca aceasta decizie a fost luata numai in cazul celor care au fost implicati cu PDL-ul *

Se pare ca la Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rrurala (DADR) Braila situatia ar putea sa ramana neschimbata. in sensul ca seful institutiei brailene ar putea sa fie tot Traian Cismas, cu toate ca ministrul Agriculturii a ordonat detasarea directorilor DADR-urilor din tara.

Traian Cismas, directorul executiv al DADR Braila, a declarat ca, in urma instiintarii pe care a primit-o de la Ministerul Agriculturii cu privire la detasarea sa la conducerea DADR Sibiu, a facut demersuri pentru ca mutarea sa nu mai aiba loc.

„Am consultat legea si stiu ca exista un articol de care ma pot folosi si se pot purta discutii cu privire la transferul meu. Am depus o serie de documente prin care solicit sa raman la conducerea DADR Braila si sa nu mai plec la Sibiu. inca nu am finalizat actiunea pentru mi s-au mai cerut alte acte pe care le voi trimite la Bucuresti. in cursul acestei saptamani sau cel tarziu saptamana viitoare voi primi un raspuns. in cazul in care nu mi se va accepta solicitarea ma voi duce la DADR Sibiu”, a declarat Traian Cismas, directorul executiv al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Braila.

* Detasarea sefilor DADR, cu iz politic *

In urma cu aproximativ o luna in urma, mai precis pe data de 21 septembrie, seful de la Agricultura a fost anuntat printr-un fax ordinul ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, potrivit caruia se decidea mutarea in bloc a sefilor de la directii agricole din toata tara.

Si cum politica isi vara coada in toate domeniile de activitatea, iata ca nici sectorul agricol nu a fost eviatat. Astfel, se presupune ca toti cei 100 de directori de la DADR-urile din tara au fost transferati prin ordin politic. si asta a fost valabil doar pentru cei care au fost implicati in anumite actiuni ale PDL-ului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-