Published On: Soare, Oct 14th, 2012

Simona Draghincescu: “Consilierii din AGA de la CET sa-si dea demisia”

Share This
Tags

* Dupa ce a declarat ca va protesta alaturi de salariatii CET daca nu se va gasi o rezolvare pentru problemele acestora, Simona Draghincescu isi exprima numultumirile legate de cei care profita de situatia cu care se confrunta societatea *

 Simona Draghincescu ii acuza pe unii dintre consilierii din AGA de la CET ca profita de situatia cu care se confrunta societatea pentru a-si suplimenta veniturile. “Toti consilierii din Adunarea Generala a Actionarilor sa isi dea demisia daca au afaceri care fac concurenta obiectului de activitate al CET”, a declarat Simona Draghincescu.

Consilierul independent este de parere ca anumiti consilieri din AGA de la CET au de castigat de pe urma celor care se debranseaza de la reteaua de termoficare a orasului. “Acestia au societati comerciale care monteaza centrale termice, fiind un caz clar de concurenta neloiala”, a adaugat Simona Draghincescu.

In momentul de fata, CET a oprit furnizarea de apa calda si caldura catre cetateni. Societatea se afla in imposibilatea de a achita sumele restante catre furnizori si drepturile salariale catre angajati. In urma unui imprumut dat de Primarie, societatea urmeaza sa isi reia activitatea si sa incalzeasca si in aceasta iarna casele brailenilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-