Published On: mar, Oct 9th, 2012

Simionescu vrea sa dam mana cu Galatiul

Share This
Tags

* Primarul Brailei, Aurel Simionescu, isi doreste o colaborare mai buna intre Braila si Galati, care sa aduca beneficii si fonduri mai mari ambelor orase*

Edilul sef este de parere ca cele doua orase trebuie sa isi uneasca fortele intr-un proiect comun pentru a atrage si fonduri mai mari. O colaborare intre cele doua ar putea evita situatii precum cea din 2007 cand Constanta a fost desemnata pol de crestere si a primit foarte multi bani comparativ cu Braila si Galati ca si pol de dezvoltare.

“Noi trebuie sa fim impreuna. Vreau sa am banii mei in sensul de banii pentru Braila-Galati sau Galati- Braila. Constanta a luat in  92 de milioane de euro in 2007-2008 ca pol de crestere iar Braila si Galati  doar 18 milioane de euro. De ce nu putem noi sa fim impreuna intr-un pol de dezvoltare?”, a declarat Simionescu.

Edilul isi doreste ca in urmatoarea perioada bugetara a Uniunii Europene cele doua orase sa fie impreuna in proiecte comune pentru ca sumele pe care le accseaza sa fie mai mari. “Sa aratam ca impreuna putem sa facem ceva. Trebuie sa incepem cu ceva.Poate nu ceva extraordinar  de mare dar ceva care sa arate ca impreuna daca ne unim fortele putem face ceva pentru cetatenii Brailei si ai Galatiului”,a adaugat primarul.

Ca si proiecte comune ar putea fi drumul expres Braila-Galati si Cartierul Siret.

Comentarii

comentariu

About the Author

-