Published On: vin, Oct 12th, 2012

Simionescu va recomanda unde sa parcati masina

Share This
Tags

* Primarul isi face griji pentru cei care parcheza in locuri neamenajate deoarece vor avea probleme cand va incepe dezapezirea *

 Din cauza faptului ca meteorologii anunta o iarna grea, cu ninsori abundente, primarul municipiului Braila a dorit sa-i avertizeze pe soferi asupra locatiilor pe care acestia si le aleg pentru a-si parca autoturismul.

“Vreau sa atentionez ca vine vremea mai putin buna si avem cetateni care parcheaza in continuare pe unde vrei si pe unde nu vrei. O sa vina zapada si o sa trebuiasca sa dezapezim, sa n-avem suparari ca masina lui s-a julit sau ca masina lui ramane plina de zapada si cum isi mai scoate el masina de acolo de unde e parcata. Deci cel putin, cum este pe Grivita, de exemplu pe care noi am facut-o pe patru benzi, dar doua sunt ocupate de masini parcate. Sa nu avem vorbe dupaia cum scoatem masina de acolo ca a fost blocata de zapada”, a declarat Aurel Simionescu.

Cu siguranta, lipsa locurilor de parcare in municipiul nostru ii va determina pe proprietarii de autoturisme sa se orienteze asupra spatiilor de parcare astfel incat masinile lor sa nu aiba de suferit in urma dezapezirii.  

Comentarii

comentariu

About the Author

-