Published On: mie, Oct 17th, 2012

Si-a dat ultima rasuflare pe patul de spital

Share This
Tags

* Caii carutei in care se afla s-au speriat, moment in care carutasul a alunecat ajungand pe sosea si fiind tarat pe o distanta de 55 metri *

In cursul zilei de ieri, la ora 15.00, politistii Sectiei 5 de Politie Rurala Viziru au fost informati de un cetatean, in varsta de 50 ani, din comuna Baraganul, ca localnicul Ion D., de 44 ani, in ziua de 15 octombrie, a fost implicat intr-un accident rutier produs pe DJ 211 B, in afara localitatii Baraganul, si ca a fost transportat cu ambulanta la UPU Braila, in noaptea de 15 spre 16 octombrie, decedand in Spitalul Judetean de Urgenta Braila.

Politistii au demarat cercetarile si au stabilit ca, la data de 15 octombrie, in jurul orei 17.00, victima conducea un atelaj hipo tractat de doi cai, proprietatea barbatului care a formulat sesizarea, pe un drum agricol. La un moment dat, la iesirea pe DJ 211 B, caii s-au speriat si au fugit. Victima a alunecat cazand din caruta pe partea carosabila, dupa care a fost tarata pe o distanta de 55 metri.

In aceeasi zi, la ora 18.00, barbatul a fost transportat cu ambulanta la spital, pentru a i se acorda ingrijiri medicale. Cu toate ca medicii au depus eforturi uriase pentru ca victima sa supravietuiasca, acest lucru a fost imposibil. Totul a fost in zadar, omul dadu-si ultima rasuflare pe patul de spitalului.

In acest moment, cadavrul se afla la morga Serviciului Judetean de Medicina Legala Braila, unde medicii legisti au efectuat necropsia, urmand a se stabili cauza exacta a decesului. In cauza, a fost intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa.

Comentarii

comentariu

About the Author

-