Published On: mar, Oct 2nd, 2012

SENZATIONAL: Profesorii de la Brancoveanu au ales o dansatoare pe cuburi sa ii reprezinte pe studenti – VIDEO

Share This
Tags

Infobraila a intrat in posesia unor informatii spectaculoase referitoare la Ramona Geanina Manolache, dupa ce conducerea Universitatii Constantin Brancoveanu a decis ca ea este singura in masura sa ii reprezinte. Nu stim daca profesorii stiau sau nu de talentele Ramonei, insa au avut cu siguranta fler atunci cand au ales-o. Dezinvolta aceasta a dovedit ca poate fi o “boboaca model”. Cu siguranta nu toti parintii studentilor de la Universitatea Constantin Brancoveanu ar fi fost incantati sa afle ca persoana desemnata sa le reprezinte copiii a fost animatoare in cluburi, cei drept pornind de jos, de la o amarata de discoteca din Gropeni.

Sursele noastre spun ca boboaca a prestat si in domeniul artei erotice, motiv pentru care reporterii nostri au contactat-o pentru lamuriri suplimentare. In jurul orelor 15 telefonul celor de la Infobraila au trezit-o din somn pe Ramona Manolache, care nici nu a infirmat nici nu a confirmat prestatiile ei la videochat, dar a recunoscut ca a fost animatoare in cluburi.

Reporterii nostri prezinta astazi imagini inedite cu studenta numarul 1 a Universitatii Constantin Brancoveanu, care cu siguranta ii vor da un avans nesperat atat la concursurile de miss cat si la concursurile muzicale, pentru ca Ramonei nu ii place numai sa danseze aproape nud in cluburi ci si sa cante la microfon in concursuri mai mari sau mai mici.

Comentarii

comentariu

About the Author

-