Published On: joi, Oct 18th, 2012

Semaforizarea intersectiilor

Share This
Tags

* Forta Civica militeaza pentru siguranta elevlor in afara orelor de curs *

Presedintele Partidului Forta Civica s-a aratat ingrijorat de siguranta elevilor la intrarea si iesirea din unitatile de invatamant. Tinand cont de faptul ca majoritatea scolilor sunt amplasate pe arterele principale din municipiu, Marius Terzea este de parere ca semaforizarea intersectiilor este absolut necesara pentru siguranta elevilor.

“Am anuntat organele abilitate, la inceputul lunii septembrie pentru a porni semafoarele din jurul scolilor. Acest lucru nu a avut o rezolvare pana la momentul de fata si facem inca un apel prin dumneavoastra, ca cei in grija carora se afla acest serviciu, in speta DAGL-ul, sa se preocupe de aceasta problema, pentru ca am observat chiar ieri, va dau un exemplu, semaforul de la Murgoci, la ora 14 cand ies elevii de la scoala, e o intreaga nebunie. Este o problema si stim ca tinerii sunt in primul rand principala cauza a accidentelor rutiere”, a declarat Marius Terzea.

Desi nu au puterea necesara de a propune solutionarea acestor probleme in CLM, pentru ca nu au consilieri, membrii Partidului Forta Civica,incearca atat cat este posibil sa remedieze problemele cu care se confrunta in special tinerii din Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-