Published On: mar, Oct 23rd, 2012

Sefia Prefecturii, tot in mainile subprefectului Catalin Grosu

Share This
Tags

* Conducerea Prefecturii Braila este asigurata in continuare de subprefectul Catalin Ionut Grosu * Inca nu sa stabilit cine va ocupa postul de prefect al judetului *

De la inceputul acestei luni judetul nostru a ramas fara prefect, in conditiile in care Mihaela Marcu a fost demisa din functie. Avand in vedere acest aspect, toate treburile ce trebuie sa fie solutionate cad pe umerii subprefectului Catalin Ionut Grosu.

Aflandu-se intr-o stare de sanatate precara, se pare ca subprefectul doreste ca intr-un timp cat mai scurt sa se rezolve problema privind stabilirea noului prefect de Braila.

“Sper ca intr-un timp relativ scurt sa se numeasca prefectul pentru ca in cazul in care eu ma imbolnavesc nu am cum sa-mi iau concediu medical. Asta pentru ca nu exista o alta persoana care sa se ocupe de rezolvarea diferitelor probleme ce se pot ivi. Dupa cum se stie la finalul lunii decembrie, daca nu cumva si mai devreme, mandatul meu de subprefect se va incheia. Desi s-au zvonit diferite persoane care ar putea veni la conducerea Prefecturii, pana in acest moment nu s-a luat nicio decizie cu privire la acest aspect”, a precizat subprefectul Catalin Grosu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-