Published On: mar, Oct 30th, 2012

Schimbare de conducere la Consiliul Judetean al Elevilor, CJE coordonat de eleva Liceului Pedagogic

Share This
Tags

* Piper Roxana a preluat conducerea Consiluilui Judetean al elevilor braileni *

In data de 29 octombrie 2012, la sediul Inspectoratului Scolar Judetean, au avut loc alegerile pentru conducerea Consiliului Judetean al Elevilor Braila.

La acest eveniment au participat lideri ai elevilor din tot judetul, dar si observatori externi, precum Viorel Grosu, presedintele Asociatiei Pro-Democratia.

In deschidere, Cristea Alin, fostul lider al elevilor braileni, le-a spus elevilor ca votul lor este mai mult decat important si ca are incredere ca noua conducere va fi la fel de independenta si va mentine consiliul [n afara presiunilor factorilor externi.

“Dupa luni si luni de activitate si reforma, dupa zeci de aparitii [n presa locala, nationala dar si internationala si dupa ce am adus Braila pe locul I, voi ramane un senior activ, [n care voi elevii aveti incredere si cum v-am spus si atunci cand am plecat, nu exista compromis cand vine vorba de reprezentarea intereselor voastre” a declarat Cristea Alin.

Noul presedinte al Consiliului Judetean al Elevilor este Piper Roxana, liderul elevilor din Liceul Pedagogic si o apropiata a fostului presedinte al CJE Braila. In mandatul anterior, Roxana a fost vicepresedinte.

“Vom continua sa muncim, sa aratam Brailei ca existam, vom merge pe drumul deschiderii si implicaaii. Interesele elevilor vor fi mereu pe primul loc pentru noi. Sunt lucururi [n care credem si nu ne vom lasa batuti” a precizat Piper Roxana, liderul elevilor braileni.

Printre membrii noii conduceri se afla si elevi de la liceele  “Panait Cerna”, “Nicolae Balcescu”, “Grigore Moisil” si “Panait Istrati”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-