Published On: lun, Oct 1st, 2012

Sceneta marca PDL

Share This
Tags

* Falsa candidatura a lui Badalan a fost premeditata *

Anuntarea candidaturii deputatului Eugen Badalan a fost o miscare discutata in prealabil, menita sa induca in eroare alegerea candidatilor USL pe anumite colegii.

Tot strategic a fost si momentul anuntarii acestei candidaturi, inaintea Comitetului Executiv National al USL.

“Stiam ca nu va candida. Din acest motiv am fost si putin surprins cand acesta a anuntat ca va intra din nou in cursa electorala. Noi am discutat aceste lucruri in prealabil iar el m-a asigurat ca este doar o strategie”, a declarat Constantin Dumitriu, presedintele PDL Braila.

Desi Badalan s-a declarat nemultumit in ultima conferinta de presa asupra faptului ca PDL inca mai are conducatori “necopti” din punct de vedere politic, Dumitriu se pare ca il sustine in declaratii: “Sunt constient de acest lucru si am declarat si eu la randul meu de multe ori faptul ca inca nu avem maturitatea necesara unei organizatii puternice, asa cum ar trebui sa fie PDL Braila”.

Desi pana la momentul actual nu au intervenit schimbari in ceea ce priveste candidatii USL la parlamentare, Badalan este convins ca vor exista modificari pe ultima suta de metrii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-