Published On: lun, Oct 8th, 2012

Sarbatorim orice!

Share This
Tags

*Brailenii care doresc sa petreaca in urma un divort, sau o impacare, au acum la dispozitie un cadru intim, intr-un local care gazduieste evenimente de acest gen *

Daca pana acum, localurile din Braila se intreceau in oferte, care sa-i atraga pe cei care doreau sa sarbatoreasca un eveniment fericit, a aparut si un local in care cei interesati pot sarbatori de exemplu, un divort. Oricat de ciudat ar parea, in apropiere de intersectia Bulevardului Independentei cu strada “gen. Eremia Grogorescu”, exista un local care organizeaza petreceri pentru divorturi sau impacari.

Responsabilii localului au declarat ca au avut loc si astfel de petreceri: “Am gazduit si astfel de evenimente. Suntem singurii din oras care facem asa ceva. Cei interesati trebuie sa achite suma de 500 de lei, care reprezinta chiria pentru local iar mancarea si bauturile, le aduc fiecare de acasa. petrecerea poate sa tina toata noaptea, iar cei care vor sa se impace mai petrec o data”.

Frumos amenajat, localul respectiv este gata de a oferi gazduire celor care doresc sa sarbatoreasca faptul ca au scapat de fostul partener de viata.

Comentarii

comentariu

About the Author

-